INTUITIVT MÅLERI & MEDITATION PÅ AGNESHILL

Publicerat

Kombinationen måleri och guidad meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade meditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Andliga guider, våra kraftdjur, våra inre ansikten kan få liv på duken. Vi kommer att arbeta med våra inre maskulina och feminina sidor och det inre bröllopet, lära oss om chakrafärger, livsresor och våra livsträd. Guider och totemdjur dyker upp, änglar och symboler. Mycket healing och personlig utveckling sker under terminen.

Kurserna i Intuitivt måleri & meditation startar på Agneshill tisdag 5/9 grundkursen, torsdag 7/9 fortsättningskursen mellan kl 12.30-17.

Helgkurs blir det 18-19 november lördag-söndag kl 10-16 med möjlighet att stanna längre lördag kväll.
Läs mer: Intuitivt måleri & meditation helgkurs

Vi har även helgkurs i Expressiva landskap helgen 21-22 oktober samma tider. Läs mer: https://www.mariacollinder.se/helgworkshop-expressivalandskap/

Eftersom detta är en mycket populära kurser med en mix av både healingmeditationer och måleri fylls de snabbt. Den passar både för dig som målat tidigare och dig som inte är så van. Pris: 10 000 SEK plus 2 500 SEK i anmälningsavgift. 12 platser. Mer info här:

Intuitivt måleri & meditation grund
Intuitivt måleri & meditation fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *