KURSSTART INTUITIVT MÅLERI & MEDITATION

Publicerat

Kombinationen måleri och guidad meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade meditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Andliga guider, våra kraftdjur, våra inre ansikten kan få liv på duken. Vi kommer att arbeta med våra inre maskulina och feminina sidor och det inre bröllopet, lära oss om chakrafärger, livsresor och våra livsträd. Guider och totemdjur dyker upp, änglar och symboler. Kursen i Intuitivt måleri & meditation startar 29/9 10 onsdagseftermiddagar mellan 12.30-17 och slutar 8/12, uppehåll höstlovet v 44.

Eftersom detta är en mycket populär kurs med en mix av både healingmeditationer och måleri fylls den snabbt. Den passar både för dig som målat tidigare och dig som inte är så van. Pris: 10 990 SEK. Begränsat antal platser. Mer info här: Intuitivt måleri & meditation

Våra kurser presenteras även på kurser.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *