MARIA COLLINDER

Genom hela livet har jag följt en andlig och konstnärlig väg. De inre världarna var levande för mig som barn, där jag drömde klara drömmar, såg naturandar och högre vägledare omkring mig. Jag studerade konst och religionsvetenskap som ung och tänkte att om jag hade levt i en annan kultur skulle jag ha varit en schaman eller en yogi. Idag är jag en andlig lärare och håller intuitiva målarkurser på Konstprogrammet på Agneshill strax söder om Malmö. Jag håller även en grupp i A Course in Miracles.

Min mission är att skapa en bro mellan hjärtan på min jordvandring. Vi återvänder hem till Oneness genom förlåtelse. När kärleken flödar fram – odelad, obunden – återvänder vi hem till våra hjärtan och skapar paradiset inom oss själva. Det sprider sig som cirklar på vattnet.

Jag har haft turen att studera med många duktiga lärare, både inom konst och spiritualitet, och inom ett brett spektrum av dimensioner. Jag känner mig särskilt nära de indiska, kristna, egyptiska och keltiska traditionerna.

Kaj Engström, målare och skulptör från Fårö, Gotland. Bor i Älmhult. Min första konstlärare i skulptur och måleri. Fortfarande aktiv konstnär.

Hasse Hasselgren, målare och konstgrafiker från Malmö, min mentor inom bildkonst sedan 1987. Tack för din sprudlande inspiration och kunskap. Om du gick in i ett nästan tomt rum lämnade du det med en bild. 20 år sedan du lämnade jorden. Djup tacksamhet.

Hannes Maas, före detta tränare för det nederländska landslaget i karate och min lärare i Tai Chi och Qi Gong i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Öppnade upp min medvetenhet om de helande energierna.

Marianne Parlov, Köpenhamn, Danmark, min kära lärare i Integrerad Reikihealing från 2002 och framåt. Jag innehar diplom som Integrerad Reiki-mästare.

Ralph Jenkins, andlig healer från Wales, lärde mig andlig healing och att arbeta i drömtillståndet, vilket underlättade min mest expansiva mystiska upplevelse någonsin. Han lärde mig också hur man läser av esoterisk kunskap på heliga platser.

Anthony Thorley, författare och druid, Bath, Storbritannien. Denna starka karaktär, ”den levande Encyklopedin”, öppnade mina ögon för sambandet mellan stjärnorna och landskapet. Tidigare professor vid Bath University inom arkeoastrologi.

Liselotte Molander, Sverige och Schweiz, min skickliga och intuitiva lärare i Theta Healing och master-mind-coach.

Lin David Martin, Arizona, USA, för närvarande bosatt i Bergen. God vän samt transkanal. Introducerade mig till A Course in Miracles.

Alla mina vägledare från andra dimensioner.

Med kärlek,
Maria

Kontakta mig här: