FLYTTEN TILL AGNESHILL

Publicerat

I början av juli startar ett nytt kapitel för mig och min verksamhet. Då flyttar jag ut mina kurser till Agneshills gård i Gessie, 10 minuter söder om Malmö.

Agneshill drivs av Helene och Hans Nilsson som tidigare haft en bröllopsgård här i tio år. Helene är en av mina mest frekventa elever genom åren och har en oförliknelig talang att skapa vackra och rofyllda miljöer. Agneshill kommer också att erbjuda yogakurser och andliga evenemang samt dagvigslar och företagsevent.

I sommar kan du gå antingen helgkursen Expressiva & abstrakta landskap 8-10/7 eller Intuitivt måleri & meditation 13-14/8.

I höst kommer kursutbudet att vara fokuserat på mitt flaggskepp Intuitivt måleri & meditation, både grundkurs och fortsättningskurs. I oktober håller jag också helgkursen Expressiva & abstrakta landskap.

Läs mer under KONSTKURSER.

Varmt välkommen till mig på Agneshill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *