HELGWORKSHOP INTUITIVT MÅLERI & MEDITATION

Kombinationen måleri och meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information. Detta kallas också för kanalisering.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade meditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Lysande abtrakta färgfält, landskap, figurer, kraftdjur, och ansikten kan få liv på duken. Vi jobbar i ett intuitivt flöde.

Helgen 21-23/1 ses vi i min ateljé i Lomma för en djupdykning i färger, komposition och glädje. Vi börjar varje tillfälle med en guidad healingmeditation för att få helande insikter samt inspiration till måleriet.

De guidade meditationerna handlar denna helg om den feminina och maskulina sidan av oss och dessas sammansmältande. Denna alkemiska process är en kraftfull och transformerande upplevelse i sig som brukar generera positiva förändringar i livet.

Kursdetaljer

Tid:  Fre 21/1 kl 12.30-17, lör-sön 22-23/1 kl 10-16
Plats: Min ateljé på Strandvägen 111 ipg i Lomma
Lärare: Maria Collinder
Platser: 5
Pris: 3 690 SEK
Anmälan: info@mariacollinder.se Anmälan är bindande. Kursavgift återbetalas mot uppvisat läkarintyg.

Målgrupp

Passar både dig som målat tidigare men vill fördjupa dina kunskaper och även dig som inte målat mycket tidigare. Bra om du är van att visualisera då det är guidade meditationer.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Du får en materiallista inför kursstarten och du handlar bäst på Drewex i Malmö om du bor i Skåne. De har generellt har låga priser. Hos Ljungbergs Artist i Lund får du 10% om du uppger att du går hos mig.

Inspiration:

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_7117-1024x768.jpeg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är UNADJUSTEDNONRAW_thumb_152f2.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är QSWBXpqFQVKoj3ZropPw_thumb_15364.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_3742-871x1024.jpeg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_3053-1024x788.jpeg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_7409-1-1024x837.jpeg