SOMMARKURS I INTUITIVT MÅLERI & MEDITATION

Kombinationen måleri och meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information. Detta kallas också för kanalisering.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade meditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Lysande abtrakta färgfält, landskap, figurer, kraftdjur, och ansikten kan få liv på duken. Vi jobbar i ett intuitivt flöde.

Sommarkurs:

Lördag-söndag 13-14/8 kl 10-17 ses vi i mina nya lokaler på Agneshills gård i Gessie strax utanför Malmö. Vi börjar varje tillfälle med en guidad healingmeditation för att få helande insikter samt inspiration till måleriet. De guidade meditationerna brukar jag skräddarsy efter gruppens sammansättning och nivå. Du får lära dig att aktivera din andliga uppkoppling och träffa dina guider och kraftdjur.

Kursdetaljer

Tid: 3 separata kurser. Lör-sön 14-15/5, 11-12/6, 13-14/8 kl 10-17
Plats: Min ateljé på Strandvägen 111 ipg i Lomma 2 första kurserna, i augusti på Agneshill i Gessie
Lärare: Maria Collinder
Platser: 5 i Lomma, 10 på Agneshill
Pris: 3 490 SEK
Anmälan: info@mariacollinder.se Anmälan är bindande. Kursavgift återbetalas mot uppvisat läkarintyg.

Målgrupp

För dig som är nyfiken på spänningsfältet mellan meditation och måleri. Passar både dig som målat tidigare men vill fördjupa dina kunskaper och även dig som inte målat mycket tidigare. Bra om du är van att visualisera då det är guidade healingmeditationer.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Du får en materiallista inför kursstarten och du handlar bäst på Drewex i Malmö om du bor i Skåne. De har generellt har låga priser. Hos Ljungbergs Artist i Lund får du 10% om du uppger att du går hos mig.

Galleri:

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är UNADJUSTEDNONRAW_thumb_152f2.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_3742-871x1024.jpeg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_3053-1024x788.jpeg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_7409-1-1024x837.jpeg