INTUITIVT MÅLERI & MEDITATION

Kombinationen måleri och meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade meditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Andliga guider, våra kraftdjur, våra inre ansikten kan få liv på duken. Vi kommer att arbeta med våra chakran och dess färger, måla våra livsresor och våra livsträd.

Syftet med kursen är att förståelse för en intuitiv arbetsprocess och fördjupa din andliga kontakt inom måleriet. Vi arbetar via både måleri och meditationer med inre processer som får färg och form på duken. Kurstillfällen torsdagar med början 7/1 vårterminen 2021. Eventuellt blir det även en sommarkurs.

Våra kurser presenteras även på kurser.se

Intuitivt måleri och meditation

För dig som vill utforska det andliga landskapet med meditation och måleri. Vi börjar varje gång med en guidad meditation och avslutar dagens övningar men en sharing där vi delar våra upplevelser med varandra. Ofta målar vi i storformat på papper eller duk. Lokalen är ljus och med högt i tak. Obs! Smal trappa och ingen hiss.

Du kommer att få arbeta med bland annat

  • Grundläggande om chakrafärgerna
  • Måla guider och andliga hjälpare
  • Livsträdet
  • Måla ditt kraftdjur
  • Schamanen inom dig
  • Ditt maskulina och feminina ansikte

Kursinformation

Tid: kl 12.30-17 torsdag eftermiddagar 7 tillfällen med start 7/1 2021 varje torsdag med avslutning 18/2 v 7.
Plats: Min ateljé på Strandvägen 111 ipg i Lomma
Platser: 5
Pris: 6 490 SEK
Anmälan: info@mariacollinder.se Anmälan är bindande.

Material

Du får en materiallista inför kursstart och löpande tips av mig vilken typ av material du behöver införskaffa. Du handlar bäst på Drewex i Malmö som generellt har låga priser. Hos Ljungbergs Artist i Lund får du 10% om du uppger att du går hos mig. Prata med Alex. Annars finns Konstnärernas Centralköp på nätet.

Länkar

Kommer

Kursledare

Maria Collinder

Har du frågor?

Kontakta mig här