PDF-BOK: HÅLL DITT KRAFTFÄLT RENT

En användbar handbok

Sedan jag började arbeta som healer, har jag upptäckt att mycket av vårt dåliga mående handlar om att vi attraherar negativa entiteter in i våra energifält då vi har låg energi och motståndskraft. Denna handbok i pdf-format lär dig i hur du själv rensar ditt energifält och platser du känner dig illa till mods på. Du beställer den via mail till mig så skickar jag den i pdf-format. Se längst ner.

Några utdrag ur boken:

Eftersom vi lever med en dualistisk världsbild, finns det både ljus och mörker i våra liv. Det kollektiva medvetna som vår värld är en sorts projicering av, har i  många tusentals år omfattat tankar och rädslor för demoner, djinner, spöken och oknytt. Det vi fokuserar på, positivt eller negativt, tar fysiskt form enligt lagen om manifestation. För att kunna hantera mörker behöver vi ha kunskap om hur vi stärker vår energikropp och hur vi rensar bort mörkret om det satt sig i vårt eller andras kraftfält eller där vi lever och verkar. Jag har skrivit denna handledning eftersom jag så ofta får frågor och uppdrag som handlar om just hur man ska hantera sina och andras mörka energier.

Ur Introduktion, Håll ditt kraftfält rent 2020 av Maria Collinder

Genom åren jag arbetat som healer, andlig lärare och mamma till tre barn, har jag sett hur grundläggande det är att kunna hantera mörka energier. Att inte veta vad det är som plötsligt tynger ner ens sinne eller får en att vilja ge upp hela livsprojektet är något som får många människor att tvivla på sin psykiska hälsa. När man börjar förstå vad som är vad, vad som är mitt och vad som är andras känslor eller negativa väsen som man bär i sitt energifält, blir man så att säga herre eller fru i sitt eget hus. Handledningen är uppdelad i olika steg så att du som läser ska få verktyg för att kunna bena ut vad som är vad.

Ur Introduktion, Håll ditt kraftfält rent 2020 av Maria Collinder

Pris: 149 SEK.
Beställ via email här
Betalning via Swish: 070-000 97 64
Paypal: paypal.me/MariaCollinder