KURSSTART INTUITIVT MÅLERI & MEDITATION

Publicerat

Kombinationen måleri och meditation är en intressant process. I meditation försätts hjärnan i betydligt långsammare hjärnvågor. Vi får tillgång till ett fält av information som vi annars inte alltid är mottagliga för. Gemensamt för många genier och forskare som gjort upptäckter som förändrat vår värld, är att de har haft tillgång till detta vidsträckta fält av information.

Då vi mediterar, blir detta fält starkare och insikter och bilder flyter in i vårt medvetande. Att kombinera guidade meditationer med måleri gör att vi kan få ner våra insikter på duk eller papper, en transformerande upplevelse. Andliga guider, våra kraftdjur, våra inre ansikten kan få liv på duken. Vi kommer att arbeta med våra chakran och dess färger och måla vår livsresa.

På kursen Intuitivt måleri & meditation som startar torsdag 12/9 kl 12.30-17 synliggör vi våra inre outforskade landskap. Kursen är en del av Konstlinjen i Folkuniversiteteti Lunds regi. Vi håller till i stora ateljén på Bredgatan 5 bakom Stadsbiblioteket. Den inspirerande salen med sina kolonner och färgfläckad fiskbensparkett bidrar till stämningen.

Fortfarande några platser kvar. Varmt välkomna!

Ytterligare information och anmälan till Kurser Syd, Folkuniversitetet i Lund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *