KONSTLINJEN

Since I am teaching in Swedish, all the pages about Konstlinjen, my art education in Lund, are in Swedish.

Konstlinjen är en av de få sammanhängande konstutbildningarna på dagtid för vuxna i landet utanför hög- och folkhögskolorna. Lärare sedan 2015 är jag, bildkonstnär Maria Collinder, som byggt upp Konstlinjen så att du som elev kan fortsätta att utvecklas och få en bra basutbildning via flexibla kursmoduler. 

Min metodik är att med entusiasm och kärlek locka fram din egen konstnärliga röst, ta ner prestationskraven och öppna för det konstnärliga seendet och glädjen i måleriet. Under terminerna fylls vår bildsal med så mycket bra måleri att jag ibland får nypa mig själv i armen. Det är en stor gåva för mig att få undervisa och vägleda människor kring deras drömmar och se så många genombrott.

Jag målar själv expressiva landskap, inre och yttre. Har ställt ut i många år och säljer mest idag via nätet. Se mer under portfolios. Här i vår fantastiska stora ateljé på Bredgatan 5 i centrala Lund.

Kursupplägg

Terminen börjar med Grundkurs på mån-tis förmiddagar och Fortsättningskurs mån-tis eftermiddagar. Fr ån och med vecka 47 ligger kursen Figurmåleri mån-tis förmiddagar samt Expressiva landskap mån-tis eftermiddagar fram till jul.

Torsdag eftermiddag löper Fördjupningskursen och Intuitivt måleri & meditation varannan torsdag hela terminen.

Konstlinjen är uppbyggd som ett smörgåsbord. De tre huvudkurserna är Grund, Fortsättning och Fördjupning. Fristående tillvalskurser är Expressiva landskap, Figurmåleri och Intuitivt måleri & meditation. Man kan sätta samman en längre utbildning och gå flera terminer eller enstaka kurser.

Här kan du se upplägget:

Du kan också se mer på min blogg:
Konstlinjen, blogg

KONTAKTA MIG GÄRNA:

Your name (required)

Your e-mail (required)

Subject

Your message

(fill in right number) 78 + = 86