Maria juni17

About Maria

English below swedish

Jag är konstnär sedan många år och har ställt ut sedan 1987 på diverse gallerier, konsthallar och även i egen regi. Jag säljer idag mycket via nätet. Du kan hitta mina bilder även på Instagram (Maria Collinder) och på FB, Maria Collinder Art & Meditation. Sedan 2015 är jag också huvudlärare på Konstlinjen på Folkuniversitetet i Lund.

Jag är även verksam som healer och lärare i andlig utveckling sedan i början av 2000-talet. Huvudsakligen arbetar jag med vägledning och healing för andra andliga terapeuter, lärare och healers.

KONSTLINJEN
Ateljén ligger på Bredgatan 5, en stor och ljus lokal med färgbestänkt fiskbensparkett och klassiska kolonner. Konstlinjen består av tre nivåer och är en utbildning du kan gå under flera år om du vill utveckla ditt konstnärsskap.

Nästa grundkurs startar i september 2018. Viss målarvana krävs. Har du målat en del tidigare men vill friska upp dina kunskaper eller få ny inspiration är du välkommen i samråd med mig på min fortsättningskurs som också startar sep 2018. Anmälan via Folkuniversitetes webbsida här:

På sommaren håller jag vanligtvis en privat målarkurs fredag-söndag mellan 10-16.30 i ateljén i Lund.

HEALING OCH ANDLIGA KURSER
Jag tar emot för healing hemma på Akaciagatan 2 D i Lomma. Just i vår håller jag inga kurser utan fokuserar på att skriva en bok.

Du når mig enklast via mail på info@mariacollinder eller sms på 0704-61 53 93. .

Varmt välkommen att höra av dig!
Med kärlek, Maria

In english:

I have been an artist and healer for many years and have exhibited since 1987 at various galleries, art galleries and even on my own. I sell a lot today via internet. You can also find my pictures on Instagram (Maria Collinder) and on FB, Maria Collinder Art & Meditation.

I have been working as a healer and spiritual teacher since 2002. Since 2015, I am also a principal teacher at Konstlinjen at Folkuniversitetet in Lund.

ART CLASSES; KONSTLINJEN
The studio is located on Bredgatan 5, a large and bright local with stained parquet and classic columns. Konstlinjen consists of three levels and is an education you can attain to for several years if you want to develop your artistry. The next course starts 4 September 2017. Certain knowledge in painting and drawing is required.

Have you painted earlier but want to refresh your knowledge or get new inspiration, you can attend to the Advanced course, which will also start in September 2017. For you who are an active artist or started exhibiting and want coaching and a group to collaborate with I recommend the Specialization course that will run next time in Spring 2018. Registration to Folkuniversitetet

In the summer, I usually hold a private painting course Friday-Sunday between 10-16.30 in the studio in Lund.

HEALING AND OTHER COURSES
Sessions in healing and regression are held at Akaciagatan 2 D in Lomma. I also hold courses in meditation, healing and spiritual & personal development at home in Lomma during Autumn. Read more here: You can easily reach me by email at info @ mariacollinder or sms at 0704-61 53 93. Warmly welcome!

With love, Maria